Obavijest: Konferencija o nezaposlenosti ranjivih skupina u Cetinskoj krajini

U petak 9.03.2018.g. u 12 sati u Alkarskim dvorima u Sinju održava se Konferencija o nezaposlenosti ranjivih skupina u Cetinskoj krajini u okviru projekta "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini" .

Na konferenciji će se predstaviti modeli zapošljavanja pripadnica ciljanih skupina (dugotrajno nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a Ispostave Sinj i Trilj s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve nasilja i beskućnice).
To su teško zapošljive žene koje trebaju podršku u pristupu tržištu rada i životu zajednice uključujući stjecanje radnih vještina i iskustava, psihosocijalnu podršku te zapošljavanje.

Prezentirati će se mjere HZZ (od Mjere do Karijere), programi koje nudi Europski socijalni fond te model koji nudi projekt "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini".

Projekt Ruke pomoću u Cetinskoj krajini senzibilizira, motivira i osnažuje žene pripadnice ciljane skupine, a 34 žene će biti osposobljene za „njegovateljicu“ a zatim će se zaposliti 24 mjeseca i pružati usluge krajnjim korisnicima

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas