Dani poslova u turizmu 2020

U petak 31. siječnja u Sportskom centru Gripe održan je četvrti po redu sajam "Dani poslova u turizmu". Idealna je to prilika za sve one koji žele pronaći posao u turističko-ugostiteljskim zanimanjima da saznaju sve o uvjetima poslovanja, potencijalnim poslodavcima i razvijanju karijere.

Na sajmu su sudjelovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostave Sinj i Trilj, učenici iz Sinja, voditelji i zaposlenice projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini', projekta 'Susjede brinu o susjedima' te voditelj projekta i polaznice programa osposobljavanja za zanimanje njegovateljica u okviru projekta 'Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine'. U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Cetinske krajine su došla tri autobusa naših sugrađana zainteresiranih za poslove koji se nude na sajmu. Okupljene su pozdravili zamjenik gradonačelnika Splita Nino Vela, Splitsko-Dalmatinski župan Blaženko Boban, ravnatelj HZZ-a Ante Lončar, pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić te državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Majda Burić.

Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva turizma, Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Tijekom Dana poslova u turizmu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava promoviralo je Mjere aktivne politike zapošljavanja vezane za zapošljavanje, osposobljavanje i obrazovanje radnika u turizmu, dok su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo turizma održali različite radionice stručnog usavršavanja i mogućnosti razvoja.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas