Kontrola rada zaposlenica / 3

Voditelj projekta i asistenti svaki mjesec obilaze krajnje korisnike kako bi se na licu mjesta saznalo kakva je usluga te može li se nešto poboljšati. Povratne informacije s terena od krajnjih korisnika projekta su izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom naših njegovateljica a mi donosimo neke od njihovih priča..

Pera Poljak i njena korisnica Mara Bilokapić
'' Pera mi radi sve po kući, od čišćenja i pranja pa sve do pomoći u vrtu. Obavi mi kupovinu namirnica, ode do doktora, pridigne lijekove, a zbog mojih godina i problema s kretanjem ta mi je pomoć od velike važnosti.
Najveća radost mi je bila kada je Pera pratila mene i prijateljicu, također njenu korisnicu, na hodočašće.
Smilja Šego i njena korisnica Iva Marunica
''Dan s korisnicom sam provela u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, otišla sam platiti račune korisnici, kupila namirnice i pružila joj podršku kroz razgovor.
Gospođi Ivi ova pomoć puno znači jer joj svakodnevne teškoće postaju lakše. Po njenim rječima, zahvaljujući ovom projektu više se ne osjeća usamljeno te ima nekog na koga se može osloniti.''
Vanja Pavić i njena korisnica Milica Vrdoljak
Gospođa Milica uvijek mi ponavlja kako je baš zadovoljna i zahvalna što je u projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' , a i ostali moji korisnici također ističu kako im dobro dođe pomoć u kućanskim poslovima a posebno druženje i razgovor te paket higijenskih potrepština koji dobiju svaki mjesec.
Zora Čugura i njena korisnica Cvita Radoš
'' Ja i moja korisnica nakon branja povrća i sadnje cvijeća lijepo smo se družile uz kavu i kolače. Kaže mi da je samnom dobila 'eurojackpot' . Dan kad joj dođem kaže mi da je praznik za nju te me blagoslovi nakon svake pružene pomoći. ''

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas