12. lipnja 2O18. biti će održan OKRUGLI STOL "Oblici potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju"

U utorak 12. lipnja 2018.g. u 18 sati u Alkarskim dvorima održava se

OKRUGLI STOL
'Oblici potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju'

Naziv projekta: Ruke pomoći u Cetinskoj krajini
Kodni broj : UP.02.1.1.05.0045

Na okruglom stolu predstaviti će se zakonski propisi koji reguliraju socijalne usluge.

Oblike potpore će predstaviti: Centar za socijalnu skrb Sinj, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj, Patronažna služba, Caritas Župe Gospe Sinjske, Udruga umirovljenika Sinj, Starački dom Libertas, Udruga za civilno društvo i kvalitetu življenja Srma Sinj, te CERURA HR koja će predstaviti program zapošljavanja žena iz projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

Pozivamo potencijalne korisnike projekta (osobe starije životne dobi, u nepovoljnom položaju, s invaliditetom, s naglaskom na hrvatske branitelje a koji ispunjavaju navedene uvjete da žive u samačkom kućanstvu, žive u zajedničkom kućanstvu ali im ukućani ne mogu osigurati potrebnu skrb, nemaju ugovor o doživotnom uzdržavanju i ne ostvaruju pravo na uslugu potpore i podrške na nekoj drugoj osnovi), zainteresirane članove njihovih obitelji i sve ostale zainteresirane na okrugli stol.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas