Održana 3. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u cetinskoj krajini"

U ponedjeljak, 15. srpnja 2019., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Ova radionica se u sklopu projekta održava po treći puta a na njoj su se izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta. Poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću te su one ovom prilikom dobile preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu. Zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću, da bi se osigurala što kvalitetnija pomoć krajnjim korisnicima ova radionica će se održavati svaka četiri mjeseca za vrijeme trajanja radnog odnosa žena. 

U razgovoru je istaknuto kako su povratne informacije od krajnjih korisnika projekta izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom njegovateljica te nemaju zamjerki a za kraj radionice upriličen je domjenak za sve prisutne.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje. 

Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas