Najava 5. radionice "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U sklopu projekta "ruke pomoći u cetinskoj krajini" održava se peta radionica "analiza rada zaposlenica"

- Mjesto održavanja: Braniteljska socijalno-radna zadruga DALMATIA RURALIS, Brnaze 410 Sinj
- Vrijeme: 16. ožujka 2020. godine (PONEDJELJAK) u 12 sati

Cilj projekta jest osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena u Cetinskoj krajini čime će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva, a u svrhu kvalitetnijeg rada u sklopu projekta održava se radionica pod nazivom 'Analiza rada zaposlenica'.

Ova radionica se održava po peti puta a u sklopu projekta će se održavati svaka četiri mjeseca za vrijeme trajanja radnog odnosa žena kako bi se one osnažile i motivirale za rad. Na radionici će se predstavljati primjeri iz prakse, greške koje se javljaju u radu te načini njihova rješavanja.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje.
Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

PREUZIMANJE PRILOGA:
PLAKAT

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas