Kontrola rada zaposlenica / 1

Voditelj projekta i asistenti svaki mjesec obilaze krajnje korisnike kako bi se na licu mjesta saznalo kakva je usluga te može li se nešto poboljšati. Povratne informacije s terena od krajnjih korisnika projekta su izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom naših njegovateljica a mi donosimo neke od njihovih priča..

Blaženka Macan i njena korisnica Ana Vrdoljak
Nakon rada u vrtu i sadnje salate, blitve, uređenja i čišćenja okućnice, kaže gospođa Ana: 'Blaže moja Bog ti da zdravlja i onome ko je omogućio ovaj program', te govori u šali 'nemoj me molim te odjaviti ako odem par dana kod kćeri u Zagreb' .
Branka Marinović i njena korisnica Iva Vugdelija
Korisnicu sam okupala i počešljala, kaže da je malo izmasiram da joj krv 'prokola' pa mi ona kaže 'e dite moje nitko to meni ne bi učinio', blagoslovljeno sve tebi i onom ko te šalje !
Zatim sam pospremila sobu i napravila krevet pa smo ja i teta Iva po našim običajima stavile kavu i malo 'pročakulale' o svemu .
Edica Samardžić i njena korisnica Anđa Samardžić
''Nakon uobičajenih poslova čišćenja kuće i okućnice malo smo sile pa mi je korisnica pokalaza kako se veze i zamolila me da očistim salatu jer ja bolje vidim i kaže mi malo kumpira 'povrigaj' pa ćemo 'užnat'.
Kako teta Anđa kaže: ''šta mi god triba to mi moja Edica obavi''.
Ivka Batarelo i njen korisnik Slavko Batarelo
Nakon uobičajenih poslova čišćenja i pospremanja po kući, gospođa Ivka pomaže svom korisniku Slavki oko posla u vrtu. Berba salate za ručak, kako kaže barba Slavko 'iz domaćeg vrta je najukusnija' te ističe kako mu je dobrodošla pomoć gospođe Ivke preko projekta 'Zaželi'.
Jasminka Vlajčević i njena korisnica Ana Radonja
'' Gospođe o kojima se staram su udovice. Izgubivši bračnog partnera počele su osjećati društvenu i emocionalnu osamljenost, stoga je program 'Zaželi' došao u pravom trenutku. Kod gospođe Ane sam obavila uobičajene kućanske poslove čišćenja i pranja, ali uz to mi stalno pričamo i ja je potičem da ispuni svoje vrijeme aktivno i radno (kukičanje, šetnja, čitanje) a i kada smo slobodne van radnog vremena popijemo kavu i družimo se.''
Gospođa Ana mi često ponovi: ''srećom ste osmislili ovaj program i u pravom trenutku i poslali osobu kao što je Jasminka. Svaki put kada mi dođe, dan mi je ispunjen i lijep, pomaže mi, družimo se i pričamo. Čak me boja i šiša pa više ne gubim vrijeme u frizera. Što da kažem nego jedno veliko HVALA ! ''

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas