Kontrola rada zaposlenica / 5

Voditelj projekta i asistenti svaki mjesec obilaze krajnje korisnike kako bi se na licu mjesta saznalo kakva je usluga te može li se nešto poboljšati. Povratne informacije s terena od krajnjih korisnika projekta su izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom naših njegovateljica a mi donosimo neke od njihovih priča..

Ankica Vuleta i Branimir Botica
"Svom korisniku sam danas kupila spizu za cili tjedan i platiti račune. Nakon toga su uslijedili uobičajeni poslovi čišćenja i pospremanja kuće, peglanje i slaganje robe te pomoć oko pripreme ručka. Nakon posla ja i moj korisnik Branko smo se lipo popričali i nasmijali. To bi bio jedan naš tipičan dan, a mi zahvaljujemo svima i pozdravljamo sve iz projekta."
Dragica Župić i korisnik Borivoj Bilandžić
"Od kada gospođa Dragica dolazi preko projekta kod mene sve je lakše, puno znači njena pomoć oko poslova u kući i uvijek se lijepo popričamo. Pozdravljam sve i zahvaljujem."
Lorena Smoljo i korisnik Ivan Cvrlje
"Dan s korisnikom sam provela u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, čišćenja cijele kuće, otišla sam kupiti namirnice i pružila podršku kroz razgovor. Mom korisniku Ivanu ova pomoć puno znači jer mu svakodnevne teškoće postaju lakše. Po njegovim rječima, zahvaljujući ovom projektu više se ne osjeća usamljeno te ima nekog na koga se može osloniti."
Silvana Mandac i korisnica Marija Ivković
Kako kaže teta Mara: "koliko znači imat žensko dite u kući, zamini te skroz, koliko samo to vridi. Puno mi vride i najmanje stvari koje mi moja Silva obavi, hvala joj i hvala vama svima iz projekta."
There are no images in the gallery.
Tatjana Mandac i korisnica Nada Mastelić
"Jedna od mojih korisnica je i gospođa Nada koja ima 80 godina i živi sama. Koliko joj znači to što je posjećujem govori i to što me svaki put dočeka na prozoru. Uvijek prvo popijemo kavu i popričamo što ima novoga a zatim ja počistim po kući, obavim spizu, po potrebi idem s njom kod liječnika i sve ostalo. Kako kaže gospođa Nada : ''Sam Bog me poslao njoj."

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas