U sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' održana radionica 'Analiza rada zaposlenica'

U ponedjeljak, 12. studenog 2018., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama Gradskog društva Crvenog Križa održana je radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Na radionici su se izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta a poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću te su ovom prilikom dobili preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu.
U razgovoru je također istaknuto kako su povratne informacije od krajnjih korisnika projekta izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom njegovateljica te nemaju zamjerki.
Zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću, da bi se osigurala što kvalitetnija pomoć krajnjim korisnicima ova radionica će se održavati svaka četiri mjeseca za vrijeme trajanja radnog odnosa žena.
Za kraj radionice upriličen je domjenak za sve prisutne.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje.
Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas