Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Ova radionica se u sklopu projekta održala po sedamnaesti puta a na njoj su se kao i do sada izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta. Fokus razgovora stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću te su one ovom prilikom dobile preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu. Zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću a da bi se osigurala što kvalitetnija pomoć krajnjim korisnicima ukupno će biti održano šesnaest ovih radionica za vrijeme trajanja radnog odnosa žena. Zbog poštivanja mjera fizičkog razmaka koje su na snazi radionice su održane u četiri grupe.

U razgovoru je također istaknuto kako su povratne informacije od krajnjih korisnika projekta izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom njegovateljica te nemaju zamjerki a za kraj radionice upriličen je domjenak za sve prisutne.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas