Pomoćnik ravnatelja HZZ-a Ante Džapo u posjeti CERURI HR

Dana 18.10.2019.g. udrugu CERURA HR posjetio je gospodin Ante Džapo, pomoćnik ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Po dolasku u prostorije udruge, g. Džapo je razgovarao sa zaposlenicima o projektima koje udruga provodi, posebno se osvrćući na aktivnosti koje se provode u okviru projekata "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini" i "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine", koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda.

Po završetku druženja g. Džapo je izrazio zadovoljstvo radom udruge te zahvalio domaćinima na gostoprimstvu.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas