S TETA MAROM U SPOMEN NA NJENOG SINA

Njegovateljica Marija Bulj je danas uz redovne aktivnosti pomoći u kući bila sa svojom korisnicom Marom Marić – Drvoličanin na obljetnici 27. godišnjice pogibije njenog sina Davora, hrvatskog branitelja. Zajedno su prisustvovale svetoj misi zadušnici nakon čega su posjetili posljednje počivalište i zapalili svijeće. Potom su obišli spomen obilježje pokojnom Davoru u mjestu Rumin. Mladić je poginuo u agresiji na Republiku Hrvatsku 27.rujna 1991. godine. Uz obitelj, spomen danu je nazočio asistent koji provodi projekt 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' dajući osim profesionalnog odnosa i širi karakter svojih aktivnosti.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas