Održana 16. radionica "Psihologijska podrška njegovateljicama"

U ponedjeljak, 15. lipnja 2020. u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama Braniteljske socijalno-radne zadruge Dalmatia Ruralis održana je radionica 'Psihologijska podrška njegovateljicama'.

Ova radionica održana je po šesnaesti puta a ukupno će se održati 21 ovakva radionica za vrijeme trajanja radnog odnosa njegovateljica. Radionice se održavaju zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću a kako bi se osigurala što bolja psihološka i emocionalna podrška njima i krajnjim korisnicima. Zbog poštivanja mjera fizičkog razmaka koje su još na snazi radionice su održane u četiri grupe.

Na radionici su se izmjenjivala iskustva u radu njegovateljica s krajnjim korisnicima projekta a poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću u svom radu. U razgovoru s stručnjacima istaknuto je koliko je rad njegovateljica značajan i vitalan resurs obitelji i prijateljima krajnjih korisnika projekta, te da su korisnici iznimno zahvalni na pomoći a njegovateljice su dobile neke preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas