Započelo ospobljavanje za njegovateljice

Od 10.04.2018. održava se teoretski dio osposobljavanja polaznica (nezaposlene žene starije od 50 godina) projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' – koje provodi Učilište Magistra – Ustanova za obrazovanje odraslih.

Polaznice su upoznale faze, aktivnosti i sadržaj edukacijskog programa. Uz teorijski dio polaznice će odraditi praktični rad i praktičnu nastavu.

Osposobljavanje će trajati do polovice srpnja kada polaznice polažu ispit a nakon toga zasnivaju radni odnos i pružaju usluge starijim i nemoćnim osobama.

Izabrane žene polaznice će steći praktična znanja i iskustva koja će im omogućiti konkurentnost na tržištu rada i nakon završetka projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas