Zaposli se u Hrvatskoj

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavit će na sinjskoj Pijaci (14 - 18 sati) te na još 45 lokacija diljem Hrvatske kampanju “Zaposli se u Hrvatskoj“, koja je pokrenuta kako bi se snažnije potaknulo zapošljavanje domaće radne snage u Hrvatskoj. Cilj je informirati nezaposlene, poslodavce i široku javnost o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i programa za zapošljavanje za koje je samo ove godine hrvatska Vlada izdvojila više od 2,6 milijardi kuna.

U okviru kampanje predstaviti će se i projekt „Ruke pomoći u Cetinskoj krajini“ koji osposobljavanja nezaposlene žene za „njegovateljice“ te će dvije godine pružati usluge starijim i nemoćnim osobama.

Dođite danas na sinjsku Pijacu.

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas