2. Konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'

U utorak, 24. srpnja 2018.g. u 12 sati u Alkarskim dvorima održava se 2. Konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

Na konferenciji će se predstaviti ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje i buduće projektne aktivnosti te očekivani rezultati projekta. Podsjećamo, Centar za ruralni razvoj CERURA HR iz Sinja provodi projekt 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' koji se financira iz Europskog socijalnog fonda – program ZAŽELI zapošljavanje žena, u okviru kojeg će zaposliti 34 žene starije od 50 godina, koje će 2 godine pružati usluge osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju te osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje.

Za navedeni projekt Ministarstvo rada i mirovinskog sustava CERURA-i je odobrilo oko 5,9 milijuna kuna.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na konferenciju.

PREUZIMANJE PRILOGA:
PLAKAT

24.07.2020

Održana Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održana je Završna konferencija o projektu ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje projektne aktivnosti te...

23.07.2020

Završna konferencija o projektu "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini"

U petak, 24. srpnja 2020.g. u 09:30 sati u Muzeju Cetinske krajine održava se Završna konferencija o projektu 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini'.

17.07.2020

Održana 17. radionica "Analiza rada zaposlenica" u sklopu projekta "Ruke pomoći u Cet…

U četvrtak, 16. srpnja 2020., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je posljednja radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Partneri
NA PROJEKTU:

Pružite i vi svoje ruke i uključite se još danas